Innovatie & Strategiedag

Deze kans mag je niet onopgeMERKt voorbij laten gaan

Een hele dag werken we 1-op-1 samen met volle focus op jou en je bedrijf, zodat jij aan het einde van de dag een innovatief & concreet strategisch plan op tafel hebt liggen, waarmee je zelf aan de slag kunt om jouw onderscheidende positie in de markt te versterken en de juiste dingen op het juiste moment gaat doen om jouw ambitieuze doelen te behalen.

Eén dag de volledige focus op jou en je bedrijf.

Aan het einde van de dag heb jij een innovatief & concreet strategisch plan, waarmee je zelf aan de slag kunt om jouw onderscheidende positie te versterken en weet je exact wat jij op het juiste moment gaat doen om jouw ambitieuze doelen te behalen.

Is dit wat je nu nodig hebt?

Het gevoel dat je eindelijk iemand hebt om op niveau te kunnen sparren, een expert met 20 jaar ervaring in het internationale commerciële bedrijfsleven. Die als geen ander weet hoe je met een ijzersterke positie in de markt en een onderscheidende strategisch plan GROTE kansen weet te creëren.

Boek dan een Innovatie & Strategiedag met mij in. Na onze kickstart meeting, gaan we op jouw Innovatie & Strategiedag direct volle bak sparren en brainstormen over innovatieve- en strategische kansen en mogelijkheden.

Aan het einde van jouw Innovatie & Strategiedag heb jij een onderscheidend groeiplan op tafel liggen. Een concreet strategisch plan met innovatieve ideeën en winstgevende kansen, waar jij meteen mee aan de slag kan en jouw leven en je bedrijf naar een hoger niveau kunnen gaan tillen.

Gegarandeerd dat je na deze dag voldaan en vol energie naar huis rijdt en voelt: DIT WIL IK WEER.

Ik ben jouw Innovatie & Strategie Sparring Partner voor 1 dag.

Als energieke Business Strateeg met 20 jaar ervaring in het positioneren en introduceren van innovatieve winstgevende producten, help ik jou je ijzersterke positie in de markt in te nemen en je bedrijf te laten groeien!

Door de dingen weer te gaan DOEN waar jij knettergoed in bent, energie van krijgt en meer impact weet te maken, en jij weer gaat leven en ondernemen op jouw voorwaarden.

Online kickstart sessie

Voorafgaand aan de Innovatie & Strategiedag plannen we een online kickstart sessie in.

We bespreken waar jij gedurende jouw Innovatie & Strategiedag de focus op wil leggen, zodat we op jouw dag direct van start kunnen gaan.

Gepersonaliseerde opdrachten ter voorbereiding 

JOUW Innovatie & Strategiedag

We starten direct met een deep-dive. We brainstormen over jouw ambities en innovatieve groeimogelijkheden en creëren een eerste conceptplan.

Tijdens de break kan jij je conceptplan bewerken en keuzes maken waar jij  ’s middags samen met mij concreet mee aan de slag wil gaan.

In de middag gaan we jouw strategisch plan neerzetten, zodat jij aan het einde van de dag exact weet, welke actie jij de komende maanden gaat nemen om die ambitieuze nieuwe stap in je bedrijf te maken en je bedrijf naar een hoger  niveau te tillen.

Follow-up samenwerking

Follow-up na de Innovatie & Strategiedag om jouw laatste vragen te kunnen beantwoorden.

Wanneer je opMERKt dat je nog verder met mij zou willen samenwerken? Dan krijg je  komende 12 maanden 10% korting op een eventuele samenwerking.

Jouw Innovatie & Strategiedag

Een volle dag met focus op jou en je bedrijf vol energie afsluiten met;

  • Jouw onderscheidende strategisch plan, vol innovatieve concepten en winstgevende kansen, waar je zelf mee aan de slag gaat, zodat jij exact weet wat jij op het juiste moment gaat doen om je doelen te behalen.
    • Met een aangescherpte ijzersterke positie, waarmee jij je weet te onderscheiden ten opzichte van je concurrenten
    • Jouw onweerstaanbare aanbod, waarmee jij met jouw toegevoegde waarde meer impact weet te maken
    • Een vers geoliede Marketingmachine, waarmee jij je dienst/product weer effectief weet te presenteren en te verkopen.

 

Aan het einde van de dag ga jij naar huis met een onderscheidend strategisch plan, vol innovatieve concepten en winstgevende kansen, zodat jij exact weet welke actie jij de komende maanden gaat nemen om die nieuwe groei stap echt te kunnen gaan maken en je bedrijf naar een volgend hoger niveau weet te tillen.

Dit is de investering

Innovatie & Strategiedag

Weer opMERKelijk Winstgevend

Toffe opMERKingen van ondernemers die je voor gingen

Plan een MatchCall in en we bespreken welke mogelijkheden ik voor jou zie om Weer opMERKelijk Winstgevend te worden.

Gerdi Hulsink belt met een mobiele telefoon

Veelgestelde vragen

Af en toe een volle dag brainstromen en reflecteren op je business, hoe vaak doe je dat? Of echt de diepte in met een strategische ondernemer, om je ambitieuze doelen te bespreken en te innoveren om nog meer impact en groei te kunnen realiseren? 

Op de Innovatie & Strategiedag werken we een volle dag 1-op-1 vol focus op jou en je bedrijf. Brainstormen we over jouw businessvraagstukken en realiseren we jouw innovatieve strategisch plan, zodat jij concreet weet wat jij op het juiste moment gaat doen om jouw doelen te behalen..

Omdat we een kickstart meeting voorafgaand aan jouw Innovatie & Strategiedag hebben ingepland, kunnen we op jouw Innovatie & Strategiedag direct aan vol focus aan de slag.

In de ochtend starten we met een deep-dive. We sparren en brainstormen over jouw ambities en innovatieve groeimogelijkheden en creëren een eerste conceptplan. Tijdens de break kan jij je conceptplan bewerken en keuzes maken, waar jij ’s middags samen met mij concreet mee aan de slag wil gaan. 

Aan het einde van de middag heb jij een concreet & strategisch plan van aanpak op tafel liggen, waarmee je zelf aan de slag gaat om je aangescherpte onderscheidende positie in te nemen en jouw ambitieuze doel(en) te bereiken. 

Binnen 2 weken plannen we nog een follow-up meeting in om je laatste vragen te beantwoorden en bespreken we over een eventuele verdere samenwerking.

De Innovatie & Strategiedag is geschikt voor ambitieuze ondernemers, die al een bedrijf hebben staan en nu zoeken naar de strategische sparringpartner, die hen direct helpt met innovatieve concepten en winstgevende kansen, zodat zij met een vernieuwd strategisch plan hun bedrijf naar een hoger  niveau weten te tillen.

Ben jij een startende ondernemer met al een concreet business plan voor ogen? En zoek jij een business strateeg, die jou helpt met een ijzersterke positionering en een strategisch groeiplan, zodat jij je weet te onderscheiden ten opzichten van je concurrenten en je bedrijf vlot naar een volgend niveau weet te tillen? 

Bekijk dan mijn 1:1 Programma Unlimited Freedom, waarin ik 16 weken als  jouw business strateeg volledig met je meeloop in jouw bedrijf.

Plan een Strategiesessie met mij in, om te bespreken of de Innovatie & Strategiedag daadwerkelijk aansluit bij jouw behoefte. Zo ja, dan leggen we de agenda’s naast elkaar en plannen we jouw Innovatie & Strategiedag direct in.

Deze sessies vinden volledig online plaats.

Optioneel is om de Innovatie &Strategiedag op locatie te laten plaatsvinden. Neem dan contact met mij op, dan bespreken we de mogelijkheden.

Met mijn 20 jaar ervaring vanuit het internationale bedrijfsleven, weet ik als geen ander wat er voor nodig is en hoe je innovatieve producten op de markt moet introduceren en te verkopen. Ik heb een bewezen trackrecord in marketing, sales, business development, business strategie en prijs- en verdienmodellen.

Mijn eigen bedrijf heb ik met een opMERKelijk Winstgevende strategie binnen 6 maanden weten op te zetten. Mijn bewezen strategie werkt, dat kan je zien en zal je gegarandeerd ook  gaan ervaren.

Ik ben er voor de ‘HOE?’ en de ‘WAAR?’ jij je op gaat focussen. 

Niet als business coach met open vragen, maar als de strateeg met antwoorden. 

Al zal ik je wel inspireren, confronteren en aanzetten tot de juiste acties, want ik zie graag dat je er álles uithaalt wat erin zit om zowel jouw persoonlijke- als zakelijke doelen te behalen.

Ik help niet alleen met kennis, ik help je vooral deze kennis effectief en eenvoudig toe te passen, zodat je daadwerkelijk jouw doelen gaat behalen. Hier heb je ECHT wat aan.

Ik kijk naar de ontwikkelingen en de kansen in de markt en natuurlijk naar jou als persoon. Zo realiseren we samen jouw succesformule, waarmee jij opMERKelijk Winstgevend gaat leven en ondernemen op jouw voorwaarden en jij die dingen gaat doen waar jij knettergoed in bent, energie van krijgt en impact weet te maken.

Ik plan altijd een MatchCall in, omdat ik het belangrijk vind dat wij beide de energie en drive voelen, dat jij in onze samenwerking jouw opMERKelijk Winstgevende resultaat gaat behalen.

Soms verwijs ik je door als ik het idee heb, dat jij bij iemand anders jouw gewenste resultaten kan behalen.

Stuur me gerust een e-mail via info@gerdihulsink.nl of via het contactformulier hier op mijn website.