Niet harder, juist strategisch hard werken aan die zaken die er toe doen.
Word opMERKelijk Winstgevend

De innovatieve ontwikkelingen in de markt gaan razendsnel. Artificial Intelligence (AI), waaronder ChatGPT gaan grootse impact hebben op ons leven en ons bedrijf.

Jouw online onderscheidend positie en jouw waardecreatie worden belangrijker dan ooit tevoren.

Zet jezelf ijzersterk neer in de markt, zodat jouw aanbod als onvergelijkbaar wordt opgeMERKt door jouw topklanten.

Strategisch vernieuwend blijven om meer waarde te creëren en winstgevend te groeien met winst in Impact, Omzet & Vrijheid.

Juist door Artificial Intelligence strategisch slim in te zetten, zodat jij kan DOEN waar jij knettergoed in bent, energie van krijgt en impact mee maakt.

Toffe opMERKingen van ondernemers die je voor gingen

Je bent een ambitieuze ondernemer…

Je business staat, je product of dienst ook, maar je voelt dat het niet helemaal jouw waarde volledig weergeeft. Er zit meer in jou en in je bedrijf en het is nu tijd is om een volgende nieuwe stap te zetten, want langer hetzelfde blijven doen als je nu doet, dat maakt je niet gelukkig en kost je teveel tijd en energie.


In je huidige bedrijf doe je nu niet écht die dingen waar je knettergoed in bent en waar je van áan’ gaat, waar je energie van krijgt. Integendeel, de tijd is je beperkende factor en je voelt dat je nu niet volledig de regie hebt in je leven en je bedrijf. 


Het voelt alsof je positie in de markt, je aanbod en je presentatie zijn niet kloppend. Alsof je een jas aan hebt, die net niet helemaal lekker past en waardoor je niet jouw waarde en je waardevolle aanbod niet goed aan de klanten weet te presenteren. De verschillende schakels heb je in huis, alleen os het nu nog geen geoliede geschakelde machine.


Je wil graag meer impact maken en meer waarde willen leveren en daarmee je gewaardeerde prijzen willen verhogen, zodat je kan doorgroeien naar de top van jouw markt.


Hoe zorg jij dat je online wordt opgeMERKt door die topklanten waar jij graag mee samenwerkt en de beste resultaten weet te behalen. Hoe sluit je waardevolle aanbod aan op jouw expertise en datgene wat waar jij zo vol passie voor gaat? En laat staan hoe dan die nieuwe bedrijfs ontwikkeling en groei gaat realiseren.  

Ik geloof dat jij eerst jezelf en je bedrijf sterk gefundeerd in de markt moet zetten om daar jouw onvergelijkbare waarde groots te presenteren, zodat jij jouw topklant niet meer hoeft te overtuigen. Nee, jouw topklant is overtuigd van jou. Daarvoor heb jij je waardepropositie onvergelijkbaar sterk in de markt neer te zetten om vervolgens met een effectief en winstgevende strategie de juiste acties op het juiste moment uit te voeren om jouw ambitieuze groeiplannen te behalen.

Doe je dat niet? Dan blijf je als het ware hangen en weet je zeker dat je geen nieuwe business en groei zal realiseren. Dat gaat je hoe dan ook meer tijd en energie kosten en die impact, die zal je ook niet kunnen maken, wat je terug zal zien in je behaalde omzet die achterblijft.. 

Voor wie is het Groepsprogramma opMERKelijk Winstgevend uitermate geschikt?

Hoe ziet het Groepsprogramma opMERKelijk Winstgevend eruit?

Samenwerken...
Met mij, Gerdi Hulsink,
High-Value Positionering &Business Strateeg!

Ik ben High-Value Positionering & Strategisch Business Coach met focus op groei, innovatie en strategie. Ik geloof dat met een ijzersterke positie in de markt en jouw niet-te-evenaren aanbod, jij wordt opgeMERKt door jouw topklanten. En met een effectief en eenvoudige strategie, jij exact weet welke acties jij op het juiste moment gaat inzetten om winstgevend te worden: Winst in Impact, Omzet & Vrijheid.

Innoveren met behulp van Artificial Intelligence om te groeien op een Winstgevende manier. 

Niet harder, juist slimmer ondernemen om te leven en ondernemen op jouw voorwaarden.

Jezelf online presenteren zodat dit helemaal in lijn is met jouw onderscheidende positionering en onvergelijkbare waarde propositie. 

Niet meer overtuigen, jouw klant is overtuigd van jou.

Toffe opMERKingen van ondernemers die je voor gingen

Dit is de investering

Groepsprogramma opMERKelijk Winstgevend met Artificial Intelligence

2197 Euro excl BTW

Heb je nog vragen of wil je graag bespreken welke opMERKelijk Winstgevend Resultaten jij kan bereiken?

Veelgestelde vragen

Met mijn 20 jaar ervaring vanuit het internationale bedrijfsleven, weet ik als geen ander wat er voor nodig is en hoe je innovatieve producten op de markt moet introduceren en te verkopen. Ik heb een bewezen track record in marketing, sales, business development, business strategie en prijs- en verdienmodellen.

Mijn eigen bedrijf heb ik met een opMERKelijk Winstgevende strategie binnen 6 maanden weten op te zetten. Mijn bewezen strategie werkt, dat kan je zien en zal je gegarandeerd ook  gaan ervaren.

Met mijn energie weet ik je te inspireren en echt aan te zetten tot actie. Benaderbare POWER, dat hoe mijn klant dat perfect wist uit te drukken. 

Dus ben nu klaar om actie te ondernemen en zoekt jij een opMERKelijk creatieve conceptdenker, een ware innovatieve ideeën plopper, dan ben ik er voor jou.

Ik ben er voor de ‘HOE?’ en de ‘WAAR?’ jij je op gaat focussen. 

Niet als business coach met open vragen, maar als de Strateeg met antwoorden. 

Ik kijk naar de ontwikkelingen en de kansen in de markt en natuurlijk naar jou als persoon. Zo realiseren we samen jouw succesformule, waarmee jij opMERKelijk Winstgevend gaat leven en ondernemen op jouw voorwaarden en jij die dingen gaat DOEN waar jij knettergoed in bent, energie van krijgt en impact weet te maken.

De naam zegt het al. Programma opMERKelijk Winstgevend is een groepsprogramma, waarin je gedurende 3 maanden met een groep gelijkgestemden van elkaar kan leren en elkaar kan inspireren. Hier kan je dus echt gebruik maken van de kracht van de groep.

Programma Unlimited Freedom is mijn Premium 1:1 Programma. Dit Programma is echt voor die gevestigde topondernemers die strategisch willen vernieuwen om door te groeien naar de top van hun markt. Ik ben 6 maanden jouw strategisch sparringpartner en we werken intensief samen om jou en je bedrijf als onvergelijkbaar neer te zetten en zetten we jouw  winstgevend strategisch groeiplan neer, waarmee jij je bedrijf en leven naar een hoger winstgevend niveau tilt, waardoor je meer tijd, impact maakt en succesvolle omzetgroei realiseert.

Mijn Bonus Module Verdienmodellen en het genereren van meerdere inkomstenstromen wordt alleen in Programma Unlimited Freedom aangeboden. Waardoor jij ongelimiteerd vrij kan leven en ondernemen op jouw voorwaarden met financiële rust, vrijheid en toekomstgericht.

Wanneer je een startende ondernemer bent, die net als ik je bedrijf serieus van het begin af aan een goede start wil geven? Dan kan dit zeker voor jou de succesformule zijn die jou sterk in de markt neerzet en jouw een vliegende start van je bedrijf kan gaan geven.

Plan een MatchCall met mij in en dan bespreken we of dit inderdaad het juiste programma voor jou op het juiste moment is. Ik denk heel graag met je mee. Ik heb al meerdere ambitieuze startende ondernemers een vliegende start kunnen geven en dat gun ik jou ook.

Ja, je krijgt de opnames van de live Q&A sessies en de Masterclasses toegestuurd.

Een hotseat sessie is een 1:1 sessie van 30 minuten, waarin we jouw ijzersterke positionering online gaan versterken in je profielen en accounts van Socila Media. Tijdens deze hotseat sessie geef ik je direct feedback en waardevolle informatie hoe jij jouw positie online versterkt en dat wordt opgeMERKt door jouw topklanten, als ook jouw netwerk kan verrijken met waardevolle connecties.

Na deze sessie staan jouw profielen en je accounts op Social Media in lijn met jouw onvergelijkbare waardepropositie.

Deze hotseat sessie plannen we dus in nadat jij Module 4 hebt afgerond.

Verzamel al je vragen en stuur ze uiterlijk de dag voorafgaand aan de live Q&A sessie naar mij toe. Alle vragen zal ik gedurende de live Q&A sessie beantwoorden. Het voordeel van dit groepsprogramma is dat jij ook leert van de vragen van de andere deelnemende ondernemers. 

Alle live Q&A sessies worden opgenomen, dus je kan die ook altijd weer terugzien.

De investering van 2197 Euro excl BTW kan je eenmalig betalen of in twee termijnen van 1147 Euro excl BTW.  

Als creatieve ondernemer kan je in aanmerking komen voor een bijdrage vanuit het Programma PPO.

PPO financiert ontwikkelplannen voor iedereen die werkzaam is in de creatieve of culturele sector. Zowel voor werknemers als ZZP’ers dus.

Ga naar de website voor meer informatie.

Ja, je kan het groepsprogramma direct aankopen wanneer jij er van overtuigd bent dat jij jouw opMERKelijk Winstgevende resultaat gaat behalen. 

Wanneer je nog vragen hebt of graag met mij wil bespreken of dit groepsprogramma of mogelijk 1:1 met mij zou willen samenwerken? Plan dan een MatchCall met mij in en we bespreken welke kansen en mogelijkheden ik voor jou voorzie.

Geen probleem. De live Q&A sessies en de Masterclasses worden opgenomen en die kan je na je vakantie terugkijken wanneer het jou uitkomt. 

Stuur me gerust een e-mail via info@gerdihulsink.nl of via het contactformulier hier op mijn website.